El Cor del Col·legi va oferir un gran concert nadalenc en l’església de Santa Catalina

Les veus dels companys i amics del Cor del Col·legi van entonar ahir les seues veus sota la batuta del director Christian Roca per a delectar a l’auditori amb una selecció de nadales de diverses parts del món en una interpretació cultural pròpia de la festivitat.

Si la primera part del repertori es va dedicar a les nadales europees, des de la dolçor i la bellesa característica amb la qual els francesos expressen (La Nuit), la solemnitat i severitat alemanyes (És iste in Ros enstprugen) i el lirisme popular típic dels anglesos (Christmas Lullaby); en la segona part es va interpretar nadales colonials (Hanappachap i Xicochi) escrits en quechua i náhuatl, en els quals el primordial és el ritme i la dansa com és propi de la música americana.

I per a continuar tan entranyable i càlid concert nadalenc dues nadales populars valencians (La nit de Nadal i Sant Jusep és fa vellet) que mostren l’humor i l’alegria amb la qual aquestes terres afrontem les celebracions.

I per a finalitzar en el inmemorable marque de l’església de Santa Catalina un tancament amb dues nadales universals: Nit de Paz i Adeste Fideles.