El Dr. Riquelme exposa en el Col·legi la seua mostra fotogràfica dedicada a la ciutat de València

 

El Dr. Andrés Riquelme rendix un homenatge a la ciutat de València, als seus monuments i la seua gent a través de l’exposició fotogràfica “Valencia monumental” un conjunt d’imatges que capten les estampes més representatives de la capital del Túria. Com comentava la presidenta del Col·legi, la Dra. Mercedes Hurtado, durant la inauguració: “el Dr. Riquelme no ha guardat en la seua retina totes estes imatges, sinó que ha volgut compartir la bellesa d’esta ciutat amb els amics, la família i els col·legiats en una exposició que és un gaudi per a la vista”, realitzant un joc de paraules sobre l’especialitat mèdica d’este oftalmòleg expert en la retina, aficionat a la fotografia, al ciclisme i a passejar els carrers de l’urbs levantina.

A més de la Dra. Hurtado i els doctors Ortega i Guerrer per part de la Junta de Gobiernto de l’ICOMC, diversos companys de l’hospital La Fe, de l’hospital Dr. Peset, de l’hospital General, de Fisabio, així com de clíniques privades, pacients, familiars i amics han acompanyat al Dr. Riquelme en l’obertura de la mostra.

Els col·legiats i la resta de ciutadans poden acostar-se a contemplar esta col·lecció “Valencia Monumental” en la sala d’exposicions de la seu col·legial fins al dia 3 de novembre.