Els xiquets van ser els protagonistes del Nadal al Col·legi

Des de fa dècades el Col·legi de Metges dedica una vesprada nadalenca als més xicotets. Un moment de trobada entre col·legiats pares, mares, iaios, iaies i els seus fills o néts.

Un moment de reunió en la casa dels metges valencians en unes dates tan destacats en el calendari com són el Nadal. Després del berenar els xiquets van poder disfrutar de l’espectacle La Selva de la companyia Scura Plats on un enorme goril·la i un elefant van presidir un escenari on van regnar la música, els zancudos i la participació activa del públic. No va faltar a la cita el Patge Real, encarregat de traslladar les cartes amb les peticions als Reis Mags.

 

Concurs de dibuix

Gràcies a la imaginació i el colorit dels nostres particulars pintors infantils, el Col·legi tornarà a comptar amb una felicitació nadalenca personalitzada en 2018. El jurat va estar integrat pels companys de l’Associació de Metges Artistes que, després d’una valoració i puntuació individual de cada un dels treballs presentats (segons paràmetres de colorit, destresa, imaginación…) van triar als nous guanyadors del concurs de dibuix.

En la seua qualitat de presidenta la Dra. Mª Luisa Escampava i com a secretari el Dr. Luis Miguel Rodríguez Alonso, acompanyats del criteri dels doctors Mª José Francés, Luis Antonio Pérez i José María Hernández, van considerar com a guanyadors a les làmines presentades per:

1r Lluïa Gil Casella: 11 anys.

2n Nicolás Cors botija: 6 anys.

3r Carlos Aranda González: 8 anys.

La presidenta del Col·legi, Dra. Mercedes Hurtado i el vicepresident, Dr. Pedro Ibor, van ser els encarregats d’anomenar als premiats i atorgar-los una bicicleta com a reconeixement a la seua labor artística.

Galeria d’imatges