La presidenta del Col·legi inaugura el XVII Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Medicina Antienvelliment i Longevitat (SEMAL)

Este matí s’ha inaugurat a València el XVII Congrés Internacional de la SEMAL (Societat Espanyola de Medicina Antienvelliment i Longevitat) . L’acte ha estat presidit per la presidenta del Col·legi de Metges valencià, Mercedes Hurtado, i ha comptat amb el respatler dels representants de la societat científica: el professor José Vinya, president del congrés; el doctor José Serres, president de la SEMAL; Juan Carlos Méndez, secretari general de la Federació Iber llatinoamericana de societats de Medicina Antienvelliment i Longevitat; el professor Antonio Ayala, vicepresident de la SEMAL; i el professor Manuel Castillo, president del comité científic de la SEMAL.

La presidenta del Col·legi de Metges ha destacat la importància de no sols viure més anys, sinó de viure’ls amb més salut. I ànim a la societat que s’ha de seguir treballant pel descobriment de tècniques i d’avanços que ajuden a millorar la qualitat de vida. El congrés, que compta amb la presència presidència d’honor de sa majestat el rei Felip VI, en esta XVII edició està batent rècord d’assistència, tant pel que fa a assistents, més de 350, com a ponents, un centenar, i també quant a països participants, a l’haver-se registrat participants de 39 països diferents.

En el dia de hui s’estan celebrant innovadores ponències, amb temes de molt interés, com la microbiota, la genètica i l’epigenètica, junt amb la millora de les funcions biològiques en l’envelliment. La conferència magistral també ha despertat molta expectació, atés que tractarà d’un dels temes més controvertits en el món: l’enlentecimiento de l’envelliment. Davall el títol "Young blood plasma for aging rejuvenation", serà pronunciada pel Dr. Dipnarine Maharaj, d’EUA.

Els cursos precogreso d’ahir també van registrar un destacat èxit, al celebrar-se en el Col·legi de Metges i comptar amb ponents d’Alemanya, Estats Units i Xina