Empreses

Estimat col·laborador:

A causa de les diverses propostes rebudes en el COMV de corporacions col·laboradores que estan confiant en la nostra seu a l’hora d’oferir llocs d’ocupació als nostres col·legiats i en un afany de superació per la nostra part per a donar el millor servici possible a les mateixes, s’ha creat este nou servici en el Col·legi Oficial de Metges de València, que consistix en el següent:

Un Portal d’Ocupació en la pàgina Web del COMV, a fi d’oferir als seus col·legiats l’opció d’inscriure’s com a demandants d’ocupació de forma gratuïta, inserint el seu Curriculum vitae en el mateix.

A les empreses que actualment esteu col·laborant amb nosaltres en la publicació d’ofertes d’ocupació s’oferix la possibilitat d’inscriure-vos com a empresa oferixen-te en el COMV de forma gratuïta.

D’esta manera les teues ofertes d’ocupació estaran visibles per als col·legiats que s’hagen inscrit en el nostre portal d’ocupació, podent inscriure’s en les ofertes que crega puguen ser adequades al perfil de busca sol·licitat.

Les empreses una vegada hagen sigut inscrites en el portal d’ocupació, podran inserir totes les ofertes que tinguen disponibles (Només sector sanitat) i veure els candidats (Curriculum vitae) inscrits en mateixa.
A partir del pròxim dia 20 de setembre de 2012, podrà inscriure’s a través d’este apartat.

Per a inscriure’s només haurà d’omplir el formulari (Apartat accés a empreses) amb les dades de la seua empresa i una vegada registrat, des del COMV s’enviarà un correu electrònic (En un termini de 24 hores) indicant que està inscrit i té autorització per a publicar ofertes d’ocupació.

Per a qualsevol dubte pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic bolsa@comv.es
Esperant que esta informació haja sigut del seu interés.

Reben una salutació ben cordial.