AGRESSIONS A METGES

L’Il·lustre Col·legi de Metges de València va crear el Servici d’agressions, la finalitat del qual és atendre la demanda dels nostres col·legiats en el cas de patir alguna agressió durant la seua jornada laboral.

Conseqüències d’una agressió

Dr. Francisco Devesa

El Dr. Francisco Devesa compta l’agressió patida en 2015 i analitza les conseqüències d’una agressió per a un professional sanitari així com la seua valoració de la campanya que iniciarà el Col·legi de Metges de València per a eradicar les agressions a metges

El sistema implantat té com a objecte assegurar la ràpida i eficaç tramitació d’estes agressions a través de l’Il·lustre Col·legi de Metges de València.

Per a això posem a disposició en el documentació següent, tota la informació pertinent sobre el procediment que s’ha de seguir en el cas de patir alguna agressió.

S’adjunta el formulari que es deurà d’omplir amb les dades de l’agressió que s’haja patit, i manar al següent correu electrònic adjuri@comv.es a l’atenció d’Enrique Navarro, empleat encarregat de la gestió d’Agressions , que es posarà en contacte amb vosté per a realitzar les gestions oportunes.

Per a qualsevol consulta es pot contactar amb el Departament d’Agressions en el número següent:

Tfno. 963355115  o a través de la Centralita 963355110 Ext. 7

DESCÀRREGA DE DOCUMENTACIÓ