INFORMACIÓ SOBRE OFERTES D´OCUPACIÓ

Per a la publicació d’ofertes d’ocupació en la nostra pàgina Web, ha d’anar a l’Apartat d’Empreses i inscriure’s. Una vegada validada per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges la seua candidatura, podrà inserir ofertes i veure els candidats inscrits a través del portal d’ocupació.

Si al contrari eres col·legiat i vols incribirte en el nostre portal , deus d’anar a l’Apartat Candidat- Col·legiat, et sol·licitarà el teu número de col·legiat i contrasenya , si encara no t’has inscrit , a baix et dóna l’opció d’inscriure’t ” SENSE ACCÉS , INSCRIURE’T ACÍ ” , deus de polsar en eixe espai i omplir el formulari d’inscripció, podent pujar al portal el seu cv.

En el termini de 24 hores la seua candidatura serà validada per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València i podrà accedir a totes les ofertes d’ocupació del portal. 

Per a visualitzar les ofertes d’ocupació , pot fer-ho a través de l’Apartat OFERTES D’OCUPACIÓ, sempre que prèviament s’haja inscrit.

Per a qualsevol consulta contactar directament amb Dª.Andrea Sáez Aparicio en el següent telèfon 963355110. Extensió 124, o a través del correu electrónic bolsa@comv.es


ALTRES SERVICIS:

L’Oficina de Promoció d’Ocupació Mèdic és una plataforma que la FPSOMC brinda als Col·legis i Metges Col·legiats per a trobar informació sobre ofertes d’ocupació a nivell nacional i internacional així com de totes aquelles dades d’interés relacionats amb l’exercici en l’estranger.

El contingut d’esta plataforma pretén donar resposta a les múltiples qüestions que els metges es plantegen a l’hora de buscar treball, i més quan este es realitza en altres països: On hi ha ofertes per a la meua especialitat? Quins papers he d’omplir? És fiable esta empresa de reclutament?

Pot visualitzar tota la informació sobre les OFERTES d’ocupació de l’Oficina de Promoció d’Ocupació polsant ací