SALUDA DE LA PRESIDENTA

Estimat Col·legiat:

Vos presentem esta nova web en què hem posat molt esforç i recursos per a poder oferir als més de 14.300 col·legiats que conformem esta gran família mèdica, una ferramenta informativa digital que és actual, útil, senzilla i participativa.

Actual perquè incorpora les últimes tecnologies disponibles en el sector. Prova d’això, és el tour virtual del Col·legi que permet entrar en cada sala o instal·lació del col·legi i poder “caminar” virtualment pels interiors de les diferents dependències. Així mateix, permet poder realitzar reserves de sales coneixent els espais, l’estat i les característiques de cada sala o aula. En eixe sentit, també incorporem la possibilitat de fer la reserva i pagament de les instal·lacions esportives o el pagament de cursos de formació a través de la mateixa web.

És important destacar el disseny visual on predominen les galeries d’imatges i vídeos des de les quals és molt senzill descarregar-se les fotografies o els vídeos col·legials en què aparega cada col·legiat, familiars o altres companys apreciats. La nova web incorpora una secció d’enquestes on es pretén realitzar periòdicament sondejos per a conéixer l’opinió de tots els col·legiats en aspectes de la seua vida professional, laboral i particular. L’objectiu és que l’opinió dels col·legiats siga part fonamental de les línies estratègiques de la junta de govern que representa al col·lectiu.

Útil perquè permet accedir a l’àrea privada per a col·legiats i realitzar tràmits administratius facilitant la relació administrativa amb el Col·legi i fent més accessible la descàrrega de receptes i altres arxius oficials. A més, la web incorpora un traductor automàtic al valencià per a oferir la informació col·legial en els dos idiomes oficials de la C

La interfície de la pàgina principal està pensada per a facilitar l’accés a totes les seccions de la web d’una manera senzilla, amb menús desplegables que permet accedir a qualsevol part de la web amb un sol “clik”. De la mateixa manera, la web incorpora la tecnologia “responsive” que adapta la visualització de la pàgina col·legial a qualsevol dispositiu mòbil per a oferir la millor experiència de navegació.

Així mateix, amb objectiu d’escoltar la veu de tots els col·legiats, volem una web participativa i per a això hem incorporat una nova secció crida “El colegiad@ opina” la qual permet a qualsevol colegiado/a, (validant-se amb el seu usuari i contrasenya) , compartir a través de la web articles d’opinió sobre medicina, professió i inquietuds.

T’invite a descobrir els nous continguts i espais de la pàgina esperant que et siga d’utilitat i quedant a la teua disposició per a escoltar idees o propostes que puguen millorar-la en benefici de tot el col·lectiu.

Amb esta nova ferramenta la junta de govern que presidisc pretén modernitzar i fer més accessibles els canals de comunicació del Col·legi per a tots els seus membres col·legiats i la resta d’usuaris potencials.

Continuarem treballant per a “abrir les portes i finestres del Colegio” a fi d’adaptar-nos als nous temps de la comunicació i continuarem fent el teu col·legi cada vegada més accessible i pròxim.

Dra. Mercedes Hurtado Sarrió

Presidenta de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València