El Col·legi promociona l’ocupació a través de la seua Borsa de Treball per a metges

A fi de conéixer millor els servicis col·legials, anem a través de les pàgines de la revista a recordar diferents prestacions que pots trobar. En esta ocasió, la bossa d’ocupació a què pots accedir per mitjà de la web, buscant esta icona:

El portal d’ocupació inclou l’accés a unes quantes xarxes socials des de la nostra web, la qual cosa suposa per al col·legiat accedir a totes les ofertes de treball de l’àrea sanitària publicades en els distints portals i xarxes socials que actualment estan en la xarxa, a més de la possibilitat d’incloure la seua candidatura a través d’un formulari situat en el portal per a accedir a les mateixes.

Actualment comptabilitzem 2.276 candidats mèdics inscrits en el portal d’ocupació de l’ICOMV i 852 empreses col·laboradors amb el Col·legi. Així mateix, des de la bossa d’ocupació de Conselleria quan no es cobrixen places se sol·liciten metges a l’ICOMV, especialment en època estival i per a interinitats. Les ofertes majoritàries són per a València, seguides d’altres comunitats i de països pròxims, amb França en primer lloc.

Per especialitats les més sol·licitades són -en este orde de demanda- medicina de família, pediatria, medicina de treball, obstetrícia i ginecologia i dermatologia. El nombre d’ofertes publicades en els últims anys s’ha anat incrementant: 652 en 2012; 907 en 2013; 851 en 2014; 1015 en 2015 i 1159 en 2016.

Bossa d’ocupació no metgessa

Més recentment -fa tres anys- el Col·legi de Metges també oferta ocupacions de perfil no metge. Sobre els mateixos s’informa per mitjà del correu electrònic a tota la col·legiació. Entre els llocs que s’han oferit enguany per a empreses col·laboradores del Col·legi amb què manté acords: ajudant de cuina (per a Squarvitae) , auxiliar administratiu (per a Unió de Mútues) , monitors de temps i lliure i socorristas (per a Tenvol).