TENIS

L’Escola de Tenis del Col·legi de Metges porta en funcionament més de 30 anys. El seu fundador D. Fernando Serra encara es manté actiu, col·laborant i aportant idees per a aconseguir millorar de l’Escola, des de la seua experiència.

Des de fa 15 anys l’empresa -TENVOL- s’encarrega de la gestió de l’Escola de Tenis i Pàdel, així com de les Escoles d’Estiu, Nadal i Pasqua.

L’Escola compte, des de llavors, amb la direcció de Juan Segura, qui ha aportat noves idees i conceptes per a millorar la qualitat de l’Escola de Tenis, Pàdel i diversos Campus.

L’Escola de Tenis i Pàdel -TENVOL- del Col·legi de Metges és pionera a l’incorporar un Sistema de Vídeo Anàlisi per als seus alumnes. D’esta manera aconseguim que els alumnes interioritzen més ràpid la tècnica, aconseguixen assolir els objectius més ràpid i les millores són més consistents.

L’Escola de Tenis del Col·legi de Metges a més utilitza el mètode “urbantenis system” amb entrenaments i competicions adaptats i enfocats a cada nivell. De manera que els nostres alumnes més jóvens tenen la possibilitat de jugar els Tornejos de Tenis “Urbantenis” adaptats al seu nivell de joc, mantenint així una motivació extra.

A més, organitzem tots els anys els Tornejos de Tenis i Pàdel de Nadal i de la Patrona. Enguany serà el trenta-dosé Torneig i com ja sabeu podreu jugar en les noves pistes de tenis i pàdel. que es van construir durant l’any passat.

Així que vos invitem que tots aquells que ameu estos esports a què vos acosteu per les noves instal·lacions i participeu en algun dels tornejos i activitats que vos oferim o que simplement vos acosteu a jugar i a disfrutar.

Curs 2017 / 2018: Escola d’adults i xiquets

Duració: D´Octubre 2017 a Juny de 2018

Horaris:

Escola entre Setmana – (Dilluns a Divendres)

Adults (Tenis y Pàdel) de 9:30 a 14:30 h. i de 15:30 a 21:30 h.

Xiquets (Tenis) de 15:30 a 20:00 h.

Grups y particulars. Tots els nivells.

Escola Cap de Setmana – (Dissabte o Diumenge)

Xiquets (Tenis) de 9:00 a 13:00 h.

Preus:

Escola entre Setmana – desde 35€/mes en grups de 4/5 persones

Escola Cap de Setmana – dos cuotes de 175€/(Octubre y Gener)