El Col·legi de Metges de València acull l’Assemblea General del Consell General de Col·legis Mèdics espanyols

Els representants nacionals dels metges van ser rebuts per la regidora de Sanitat en el consistori valencià

El Col·legi de Metges de València ha acollit este cap de setmana en la seua seu l’Assemblea General del Consell General de Col·legis de Metges. Durant esta trobada, que s’ha desenrotllat en les jornades de divendres i dissabte, s’han abordat alguns dels temes més destacats de la professió mèdica. El divendres a la vesprada els representants del col·lectiu metge van ser rebuts en el consistori valencià per la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, el qual va voler traslladar els assistents la benvinguda a la capital del Túria.

L’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) informa de que a la trobada van assistir la comissió permanent del Consell General de Col·legis de Metges (CGCOM) encapçalada pel seu president el doctor Serafín Romero. Així mateix, han assistit la majoria de presidents de Col·legis de Metges i els vocals nacionals de l’Organització Mèdica Col·legial. Des de la corporació col·legial destaquen la importància de la celebració d’esta trobada en la ciutat de València. En eixe sentit, la presidenta de l’ICOMV, Dra. Mercedes Hurtado, va manifestar el seu entusiasme i agraïment al Consell General per triar València com a seu d’esta Assemblea. “És un gran honor rebre i acollir els representants de tots els metges espanyols en la nostra ciutat”.

De la mateixa manera, durant la recepció en l’ajuntament, la Dra. Hurtado va voler agrair l’edil de Sanitat la cortesia i amabilitat durant l’acte en el consistori, així com l’estreta col·laboració amb el col·lectiu metge valencià i amb el Col·legi, i la seua implicació en la promoció de la salut i l’alimentació sostenible entre els ciutadans. La Dra. Hurtado va destacar en la seua intervenció la figura del metge valencià, Dr. José Sanchís Bergón, que va tindre un paper molt important en les tres institucions presents en la recepció. “Ens unix la figura del destacat metge valencià José Sanchis Bergón, qui va ser regidor i alcalde d’esta ciutat, president del Col·legi Mèdic valencià i fundador i president del Consell General de Metges, un gran exemple per a tots nosaltres”.

Així mateix, la regidora Maite Girau, va destacar el compromís de l’ajuntament amb la salut i la seua promoció entre els ciutadans amb la implantació de a iniciatives saludables a través de l’esport. També va voler reivindicar la recent capitalitat de València com a epicentre de l’alimentació sostenible.

PUNXA ACÍ PER A ACCEDIR A LA GALERIA D’IMATGES DE L’ASSEMBLEA GENERAL DEL CONSELL GENERAL DE COL·LEGIS DE METGES D’ESPANYA