El Col·legi de Metges de València inicia obres de millora en la seua seu per a renovar l’accés principal i fer-ho accessible

També es va a remodelar la sala Chuliá Campos per a dotar-la de més capacitat i incorporar l’última tecnologia audiovisual

El Col·legi de Metges de València ha iniciat unes obres de millora en les instal·lacions de la seu col·legial, situada en l’avinguda de la Plata, amb l’objectiu d’adaptar la infraestructura a les necessitats actuals d’accessibilitat integral per a persones que tinguen una mobilitat reduïda. A més, es va a remodelar la sala Chuliá Campos per a ampliar la seua capacitat i dotar-la amb l’última tecnologia.

L’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) informa de que la reforma del vestíbul principal incorporarà un ascensor cabinat que permetrà l’accés a persones que tinguen una mobilitat reduïda o requerisquen d’elements de suport com a cadires de rodes o crosses. En l’actualitat 13 escalons impossibiliten l’accés directe a persones amb problemes de mobilitat. A més, les portes d’entrada seran substituïdes per unes automàtiques i la ubicació de la consergeria variarà per a oferir la millor atenció possible als metges i ciutadans.

També es va a escometre una reforma integral de la sala Chuliá Campos que després de més de 40 anys des de la seua construcció ha quedat obsoleta i poc funcional. Amb la dita millora s’ampliarà la capacitat de la sala arribant als 150 assistents, s’instal·laran seients confortables i es renovarà per complet els dispositius electrònics dotant a la sala de l’última tecnologia audiovisual.

Així mateix, l’entitat col·legial destaca que estes obres d’adaptació i millora es preveu que finalitzen abans de finalitzar l’any. Estes noves infraestructures se sumen a les connexions el passat any per a millorar les instal·lacions esportives amb la instal·lació d’una nova pista de pàdel així com l’adequació de la piscina i les zones enjardinades.