La Societat nacional de metges d’atenció primària SEMG celebrarà a València el seu XXV congrés nacional

La ciutat de València serà la seu el pròxim congrés anual de La Societat Espanyola de Metges Generals i de Família (SEMG) . Els representants del congrés i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València ja s’han posat a treballar perquè l’esdeveniment anual més important de l’esmentada societat mèdica siga un èxit un any més, igualant en xifres a l’últim congrés, en el que es van donar cita més de 3.000 metges.

El president de la SEMG, el Dr. Antonio Fernández-Pro, s’ha desplaçat esta setmana a València per a reunir-se amb la presidenta del Col·legi de Metges de València, la Dra. Mercedes Hurtado, i presentar-li en persona el XXV Congrés Nacional de Medicina General i de Família que se celebrarà en la ciutat del 31 de maig al 2 de juny de 2018.

Durant la trobada, la SEMG va informar que posarà a disposició del Col·legi Oficial de Metges de València un total de 50 beques d’inscripció gratuïta per a residents de Medicina de Família de València. Així mateix, per a facilitar que les futures generacions puguen acudir al mateix, també hi haurà una quota especial d’inscripció per a MIR de Medicina de Família.

De la mateixa manera, la Societat Espanyola de Metges Generals i de Família oferirà paquets d’inscripcions amb quota especial per al congrés destinats a professionals de València que estiguen en situació d’ocupació en precària o desocupació.

Per la seua banda, els representants del Col·legi de Metges de València es van oferir a donar difusió, a través dels diferents mitjans que disposen, del XXV Congrés Nacional de Medicina General i de Família; a facilitar a l’organització del Congrés les aules que este puga precisar per a la realització d’activitats formatives pre congresuales; i col·laborar en la planificació i desenrotllament d’una activitat d’educació i promoció de la salut dirigida a la població de València.

En la reunió celebrada este dimarts en el Col·legi de Metges de València van estar presents a més la Dra. María Asunción Iturralde, presidenta de la Societat Valenciana de Metges Generals i de Família (SEMG-Valencia) i del Comité organitzador del XXV Congrés Nacional de Medicina General i de Família; i el Doctor Benjamí Comprén, com a representant del Comité de Congressos.

Per part de l’entitat col·legial, a més de la seua presidenta van assistir els doctors Pedro Juan Ibor i Rafael Cantó, vicepresident i secretari del Col·legi de Metges de València, respectivament.

El XXV Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges Generals i de Família realitzarà una actualització de totes les àrees terapèutiques del primer nivell assistencial, especialment en les que hi ha novetats, innovacions terapèutiques o canvis en la prevalença de la malaltia.