El Col·legi de Metges de València rep a 395 nous col·legiats amb un esdeveniment de benvinguda en la seu col·legial

 

Punxa ací per a accedir a la galeria d’imatges

El Col·legi de Metges de València ha celebrat per tercer any consecutiu l’acte de benvinguda dels 395 nous col·legiats en la província de València. En total han sigut 150 hòmens i 245 dones, la qual cosa revela la progressiva feminització de la col·legiació i, per tant, de la professió mèdica valenciana. Amb estes dades, en la demografia de col·legiació ja superen en número les metgesses als metges, representant el 52% del total, compost per 14.705 metges col·legiats.

Els doctors que van acudir a l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) van arreplegar el seu nou carnet de col·legiat de mans del degà de la Universitat Catòlica de València, Germà Cerdá; la presidenta de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, Dra. Carmen Leal; la presidenta del Col·legi de Metges de València, Dra. Mercedes Hurtado; el degà de la Universitat de València, Dr. Javier Doll, i el vicedegà de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Ramón López.

Durant l’esdeveniment, la Fundació de l’ICOMV va entregar el Premi a la Millor Qualificació MIR que reconeix des de fa quatre anys la millor nota de la província en este examen. A més, este reconeixement ha comptat esta edició amb la col·laboració de l’Hospital de Manises.

D’esta manera, el seu gerent, Ricardo Trujillo, va fer entrega junt amb la Dra. Hurtado del guardó al millor expedient MIR pertanyent al col·legiat valencià Dr. José Antonio Sorolla Romero.

En la seua intervenció dirigida als nous col·legiats, la presidenta de l’ICOMV, Dra. Mercedes Hurtado, va destacar l’enorme capacitat i preparació amb què compten les noves generacions de metges “Confiad en els vostres coneixements, esteu molt ben preparats, poseu-li passió i pensar sempre en el pacient com a eix de la nostra vocació profesional”.  Així mateix, la dra. Hurtado va destacar “Mi consell és que sigueu bones persones i que mantingueu la vocació i l’esperit de millora constante”.

Després de l’acte acadèmic, va tindre lloc un còctel on es van realitzar diferents sortejos gràcies a la gentilesa de la corredoria d’assegurances Uniteco, que va sortejar dos Apple Watch, Mutual Metgessa que va dotar a 4 guanyadors amb vals de 250EUR per a material bibliogràfic metge, així com, l’agència Viatges El Corte Inglés que va sortejar tres Smartbox, ICS Medical qye va regalar uns auriculars Airpods i el banc Mediolanum, que va proporcionar dos Ipads als afortunats.