La família Levi-Navarro i Damiá dóna un piano Pleyel a l’ICOMV

Des del nord de França al Col·legi de Metges de València, des del saló d’una llar fins al saló Ramón i Cajal del Col·legi de Mitjans, ha viatjat este piano de la marca Pleyel gràcies a la donació de la família Levi-Navarro i Damiá…Para que la seua música forme part del patrimoni dels col·legiats.

La presidenta del Col·legi, la Dra. Hurtado, junt amb el vicepresident 2n, el Dr. Ortega, han mostrat el seu agraïment per rebre esta joia museística i musical, la melodía se del qual ha pogut escoltar a través de la interpretació de “Exemples musicals”de Carlos Barra. 

 

Com expressava la presidenta del Col·legi de Metges de València, la Dra. Mercedes Hurtado: “”agraïm la generositat de la família Levi-Navarro i Damiá al donar este piano, que tant valor sentimental té per a ells, confiem a ser els seus dignes depositarios”;. I afegia: “Confiamos en que les seues notes i la seua melodia recorden sempre al llarg de la història l’altruisme de la família Levi-Navarro i Damiá al donarlo”.

 

Perquè així es recorde el Dr. Ortega, junt la Dra. Manuela Damiá, han descobert una placa commemorativa -incorporada en el piano- d’este acte de donació. Per la seua banda, la Dra. Damiá ha expressat amb gran emoció el significat per a la família del piano, i la seua alegria que forme a formar part del Col·legi de Metges, amb el que hi ha una relació estreta al llarg dels anys.