L’ICOMV celebra el Nadal amb els més menuts de la família mèdica

 

Els somriures dels fills i néts dels col·legiats han omplit la seu col·legial, inundant amb el seu entusiasme cada un dels seus racons. Junts han disfrutat del berenar i el posterior espectacle on han pogut cantar, ballar i moure’s al ritme de la música marcat per l’obra teatral de la companyia valenciana “La banda del drac” en una proposta que unix jocs i cançons i que ha aconseguit sumar tota la família.

Així mateix, hem pogut conéixer els guanyadors del concurs de dibuix de les felicitacions nadalenques, valorades conjuntament per l’Associació de Metges Artistes (representada pels companys Mª Luisa Escampava, Luis Miguel Rodríguez, Javier Martín, Mª José Francés i José María Hernández) junt amb els representants de la Junta de la Corporación  (representada pels doctors Luis Ortega i Amparo Villalba) .

Després de la valoració de diversos criteris artístics, originalitat, proporcionalitat, colorido… la puntuació ha donat com resultat als premiats següents: Ángela Moliner Galbis (6 anys) , Mario Gimeno Montesinos (7 anys) , Marta Solís Boscá (10 anys) . Així mateix, en l’acta han reflectit que el premi especial del jurat per a la làmina que serà portada de la postal nadalenca de l’ICOMV en 2019, correspon a Ángela Moliner.

 

Els guanyadors van rebre com a record d’este dia una bicicleta de mans de la presidenta del Col·legi, la Dra. Mercedes Hurtado, i del vicepresident 1r, Dr. Pedro Ibor. I esta jornada festiva va finalitzar compartint la màgia del Nadal amb l’entrega de la carta dels més xicotets al visir dels Reis Mags. Segur que s’han portat molt bé!