El Col·legi de Metges de València firma un conveni amb la Universitat CEU per a promoure la investigació i formació

El Col·legi de Metges de València ha firmat un conveni de col·laboració amb la Universitat CEU Cardenal Herrera a fi de dur a terme accions que enfortisquen les tasques formatives dels metges i estudiants. Esta cooperació arreplega accions com la potenciació de projectes d’investigació, activitats curriculars i experiències educatives en relació als processos de formació de professionals.

La presidenta de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) , la Dra. Mercedes Hurtado, la rectora de la CEU UCH, SRA Rosa Visiedo, i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut d’esta universitat, SRA Alicia López, han firmat el compromís de col·laboració pel qual s’activen accions definides per a la col·laboració bidireccional entre la universitat i el col·legi professional.

Així mateix, ambdós dirigents han coincidit en la importància de la col·laboració entre ambdós institucions. “Este conveni dóna pas a la realització conjunta d’activitats culturals, educatives, editorials i científiques que beneficien tant professionals sanitaris, però també a la ciutadania, ells són la raó de ser de la vocació médica” assenyala la Dra. Hurtado.

“Així mateix, tant la rectora del CEU UCH, Rosa Visiedo, com la degana, Alicia López, es van mostrar molt satisfetes con la rúbrica de l’acord que també promou la utilització recíproca d’instal·lacions i locals d’ambdós.

De la mateixa manera, l’acord entre las entitats també possibilita futurs acords en altres matèries, fent patente així la bona sintonia entre l’entitat col·legial i la universitat CEU de Valencia”.