El Col·legi de Metges de València convoca 50 beques per a promoure la formació de residents en centres de referència

Amb aquestes ajudes els residents podran traslladar-se a altres centres sanitaris que trien tant nacionals com a internacionals

El Col·legi de Metges de València ha convocat 50 beques per a ajudar metges residents a traslladar-se a altres centres sanitaris nacionals i internacionals amb l’objectiu de millorar la pràctica en la seua especialitat mèdica. Aquestes ajudes estan dirigides a col·legiats que es troben entre el tercer i cinquè any de residència i a aquells que no hagen superat els dos anys posteriors a la mateixa. El termini de presentació de la documentació per a optar a aquestes beques finalitza el 30 de novembre i els sol·licitants hauran d’estar col·legiats.

L’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) informa que la concessió de les beques està sotmesa a un barem de mèrits especificat en les bases publicades en la pàgina web de la corporació www.comv.es . Les sol·licitants podran optar a ajudes que podran ser de fins a 2.000€ per a rotatoris en centres sanitaris internacionals i de fins a 1.000€ per als rotatoris hospitals del territori nacional.

Des de l’ICOMV detallen la seua ferma aposta per fomentar aquest tipus d’ajudes per a facilitar i millorar la formació dels joves galenos. En aqueix sentit, des del departament de formació col·legial s’ha tornat a incrementar per tercer any consecutiu el nombre de beques oferides per a aquest tipus de formació pràctica en la qual els propis residents trien la destinació en el qual pretenen ampliar el seu aprenentatge.

L’entitat col·legial destaca que aquestes beques suposen una ajuda per a aquells metges que volen ampliar la seua formació en hospitals on el servei de l’especialitat triada és un referent nacional i internacional amb l’objectiu d’adquirir noves tècniques i avanços.

Descarregar convocatòria