GOLF

El golf és una pràctica esportiva que té una gran quantitat de practicants dins del col·lectiu metge, una mostra és l’alta participació que tots els anys té el Torneig organitzat dins dels actes commemoratius de la nostra patrona, la Mare de Déu del Perpetu Socorro. Açò va motivar la creació, dins del Club Esportiu Galé, d’una secció que permeta fomentar este esport entre els col·legiats i els seus familiars, l’organització de trobades de golf i la realització de programes, projectes i activitats relacionats amb esta activitat esportiva.

La secció no precisa quotes de cap tipus, ni aportacions ordinàries, cada esdeveniment s’autofinançara amb els drets d’inscripció que aportara cada participant i que es notificara en el moment de la proposta de l’esdeveniment.

Per a les activitats de promoció del golf, fonamentalment infantil, es buscara l’ajuda de la Federació Valenciana de Golf, sense perjuí que es precise un pagament dels participants.

Per als premis, trofeus, etc., es busca l’esponsorització d’empreses i Institucions per part del Comité Organitzador.

Dins de les propostes es troben:

 Activitats de promoció:

  • Baptisme de golf infantil, sènior i adult.
  • Cursos de perfeccionament.

Campionats:

  • Torneig de la Patrona dels Metges.
  • Open del Col·legi de Metges.
  • Open del Club Esportiu Galé.
  • Ryder Cup Intercol·legial.

Esperem la vostra incorporació, som molts els metges que practiquem golf i esta secció oferix l’oportunitat d’unir-nos i conéixer-nos dins del marc del col·legi.

Una salutació.

, ,

IV Torneig Galeno de Golf

Els resultats de l'IV Torneig de Golf disputat els dies 24 i…