Obert el termini per a la XI Volta Ciclista Metges d’Espanya que se celebra a Astúries

 

El Col·legi de Metges d’Astúries organitza l’XI Campionat d’Espanya de Ciclisme per a Metges, que tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre. Aquesta és una activitat consolidada a nivell nacional en la qual poden participar equips dels 52 Col·legis de Metges d’Espanya. Les inscripcions poden començar a realitzar-se a partir de hui dilluns, 10 de juny, en la pàgina web www.ciclismoparamedicos.org

El president del Col·legi de Metges d’Astúries, Dr. Alejandro *Braña, va indicar que amb la posada en marxa d’aquesta iniciativa, que aconsegueix amb aquesta la seua XI edició, “es pretén promocionar i posar en valor un estil de vida saludable” i va destacar que “estem treballant intensament perquè aquest esdeveniment esportiu compte amb un gran acolliment entre els metges”.

La carrera comptarà amb un recorregut total de 70 quilòmetres, amb eixida des del Col·legi de Metges d’Astúries (Plaza d’Amèrica 10. Oviedo).

La carrera arrancarà amb un recorregut neutralitzat de cinc quilòmetres que recorrerà la Plaça d’Amèrica, el Carrer Forts Grevoleda i la N-634 en direcció a *Trubia. Passat *Trubia, l’escamot continuarà rodant per la carretera AS-223 en direcció a l’Alt del *Escamplero, que es pujarà dues vegades. “Una pujada curta però exigent. Les seues rampes són constants i el desnivell va augmentant gradualment. El traçat és bastant rectilini amb alguna corba puntual i els paisatges que es gaudeixen des de la bicicleta són absolutament espectaculars”, descriu l’ex ciclista Fernando *Escartín, actualment Director Tècnic de la Volta. El recorregut tornarà solcant les sinuoses carreteres asturianes fins a la línia de meta, que estarà situada enfront del Palau dels Esports d’Oviedo, al Carrer Alcalde Manuel Álvarez *Buylla, S/N.